Activiteiten

Kennismaken of verder oefenen met het beschilderen van stenen. 

 Dag en tijd stem ik af bij aanmelding.

Een wandeling met gelijkgestemden tussen 30 en 50 jaar.

Doel is enerzijds ontspanning en onthaasten in de natuur, voel wat de elementen met je doen. Voel waar je nu staat en wat je nodig hebt nu in je leven. Soms kies ik voor een korte meditatie, soms een qi-gong oefening, mantra of een andere oefening of healing. We hebben oog voor de natuur en wat we aan symboliek daar uit kunnen halen.

Anderzijds hebben we het over hoe jij in de wereld staat, welke aspecten in contact en afwezig zijn van contact jij moeilijk en juist fijn vind. Hoe ga jij om met jouw uitdagingen, teleurstellingen, vreugde?

Een delen van ervaringen. We maken het niet inhoudelijk zwaar wel mogen de emoties juist er zijn.

Geen minimum aantal deelnemers, maximaal 6

duur van de wandeling ongeveer 1,5 uur. Omgeving Oss, wisselend.

Neem wat de eten en drinken mee en wanneer je het niet fijn vind om op de grond te zitten (bij nat weer bijvoorbeeld) een plastic tas of dekentje om op te zitten. Een tas is ook te gebruiken om mooie voorwerpen mee te nemen (denneappels, bijzondere steen, stok, veer) en evt. wat afval dat we tegenkomen in mee te nemen.

Opgave middels webshop, bijdrage van 5,- te voldoen bij de wandeling. 

 

woensdag 13 april 11:00 

We luisteren zittend of liggend naar een geleide meditatie en delen bij een kop kruidenthee wat het ons heeft gebracht. Laat het even weten als je erbij wilt zijn. Op afstand verbinden kan ook.

keuzebijdrage: 0, 2, of 5 euro.